Over Plus500

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 80,6% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Een betrouwbaar handelsplatform

Als het gaat om financiële producten, zou stabiliteit en betrouwbaarheid de eerste waarden moeten zijn om rekening mee te houden. Plus500 is erkend en gereguleerd door goed beschouwde financiële regelgevers:  Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909). Plus500CY LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (Licentienummer. 250/14).
Plus500AU Pty Ltd, ACN 153 301 681, AFSL # 417727, uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission. Derivatives issuer licence in New Zealand, FSP #. 486026 autoriseerd Plus500 deze producten aan te bieden aan New Zealand residents. Plus500AU Pty Ltd, is tevens een autoriseerde Financial Services Provider in Zuid Afrika, FSP 47546. Plus500 Ltd is genoteerd aan de London Stock Exchange en volgt de beste praktijken van corporate governance.

Gebruiksvriendelijk

Het Plus500-platform is één van de meeste gebruiker vriendelijke platformen op de markt maar het bevat wel geavanceerde functies aantrekkelijk voor meer ervaren handelaars. CFD’s zijn “complexe financiële producten” en kunnen alleen worden verkocht aan mensen met ervaring in de financiële markten.

Diversificatie in handelen

Plus500 handelaren kunnen CFD’s met meer dan 2.000 instrumenten (cryptocurrency, aandelen, Indices, grondstoffen, Forex en ETF’s) verhandelen in meer dan 20 verschillende markten wereldwijd.

Nederlandstalig & 24/7 bereikbaar

Plus500 heeft een volledig dienstenaanbod in het Nederlands (Plus500 is beschikbaar in meer dan 50 landen en 31 verschillende talen) ongeacht hun locatie. Ook is de klantenservice per e-mail en webchat 24/7 bereikbaar in het Nederlands.

Handel on the go

In de huidige hectische dagelijkse routine weten Plus500 handelaren dat ze kunnen handelen waar ze ook zijn. Plus500 biedt programma platformen aan voor een volledige reeks van mobiele telefoons en tablets speciaal voor de drukke ondernemer.

Probeer het eerst

Plus500 biedt een gratis (onbeperkte tijd) demo versie aan.

 Geen negatief saldo

In tegenstelling tot concurrenten kunnen klanten met Plus500 niet meer geld verliezen dan dat zij op hun rekening hebben.

  • Denk eraan dat CFD’s een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Het handelen met CFD’s is mogelijk niet geschikt voor u. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico’s volledig begrijpt.